• Vad innebär de olika fraktalternativen?     Väljer du Postnords varubrev levereras ditt paket direkt till din brevlåda. Om det inte får plats i din brevlåda hängs paketet utanpå lådan alternativt på din dörr. Garnlycka ansvarar INTE för paket som levererats men som sedan försvinner. Väljer du fraktsättet som är lite dyrare levereras paketet direkt till ditt postombud och du hämtar ut det där. Du kan också välja att hämta din beställning i min butik alternativt på Garderoben i Malmö på överenskommen dag. 
  • Hur tvättar jag det jag gjort av garnet? Jag tvättar i maskin på 30 grader, ullprogrammet. Jag har  en ullvagga i min tvättmaskin (ett krav när jag köpte ny maskin!) Dessutom behöver man oftast lufta plaggen, inte tvätta för ofta!
  • Garnet räckte inte till min tröja- kan jag efterbeställa garn i samma färg? Nej, jag färgar endast i mindre mängder och det blir aldrig exakt samma färg som förra färgningen.  Så räkna ut hur mycket garn som behövs innan du beställer. Finns inte den färgen du önskar färgar jag upp rätt antal härvor i din önskefärg.